T 0492 663398

Facebook Harrie Houtsma BV

VERBOUW

Bent u toe aan een nieuwe keuken of badkamer, of wilt u uw woning vergroten met een aanbouw?

Bouwbedrijf Harrie Houtsma BV heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij uiteenlopende projecten. Door deze ervaring kunnen wij u vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering bijstaan en adviseren.

Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarna wij u vrijblijvend een passende offerte zullen voorleggen.

Thumbnail Image 1

OVERKAPPING

Een overkapping aan uw woonhuis is de perfecte oplossing om meer van het buitenleven te genieten. Een door Houtsma ontwikkelde lichtstraat met helder glas geeft veel lichtinval, waardoor uw woonhuis licht en comfortabel blijft.

Thumbnail Image 1

KEUKEN

Door een strakke planning houden wij de verbouwingsperiode zo kort mogelijk. Wij nemen contact op met uw keukenleverancier en maken duidelijke afspraken, zodat de werkzaamheden perfect op elkaar aansluiten.

Thumbnail Image 1

WONING UITBREIDING

Wist u dat er veel verbouwingsmogelijkheden zijn zonder dat daar een vergunning voor aangevraagd hoeft te worden? Creëer een ruimere woning naar uw eigen ideeën en wensen voor meer wooncomfort!

Thumbnail Image 1

ZOLDER

Maak van uw donkere zolder een prachtige lichte ruimte! Met een kleine aanpassing zoals een Velux dakraam zorgt u voor daglicht op zolder. Een dakkapel zorgt voor daglicht en extra ruimte op uw zolder. Door tegen het schuine dak schuifdeuren te plaatsen heeft u extra bergruimte.

Thumbnail Image 1

T 0492 663398

Facebook Harrie Houtsma BV